Tänään riensin aikaisin hiihtämään kun säätiedotuksen mukaan oli tulossa lumi sadetta. Uutisissa kerrottiin sateen jo tulleen etelään, mutta Viksbergissä ei näkynyt vielä satavan. Vaatteet ylle saatuani ja ulos mentyäni oli sade jo ehtinyt myös tänne ja mietin lähdenkö ollenkaan lenkille kun uusi lumi on haitannut luistoa. Lähdin kuitenkin ja kiersin tutun radan neljä ketaa josta matkaa kertyi n. 15 kilometriä.

Eilen aamulla olinkin tyttäreni Anniinan kanssa hiihtämässä Paavolassa yhden kierroksen hyvällä luistolla. Anniinan kotiin tuotuani lähdin vielä yksin hiihtämään. Menin ensin Torron suolle, mutta Kiljamon parkkipaikalle päästyäni havaitsin sen olevan täynnä autoja. Oletin, että siellä on laduilla ruuhkaa kun sinne pääsee myös useasta muusta paikasta. Ajoin uudelleen Paavolaan ja kiersin radan vielä viisi kertaa eli hiihdin n. 18 km. Illalla lämmitin vielä naisten pyynnöstä saunan näin naistenpäivänä.

Olin saanut myös miellyttävän viestin s-postiini siirtolapuutarhaliiton puheenjohta Liisa Vasamalta. Liisa oli soittanut minulle jo torstaina ja kysellyt suostumustani liiton puheejohtaja ehdokkaaksi. Annoin silloin hänelle suostumukseni ja hän oli asian saattanut myös muiden liitossa toimivien tietoon. Nyt hän viestissään ilmoitti, että suostumukseni oltiin otettu tyytyväisyydellä vastaan. Lisäksi hän pyysi vielä itseni esittelyä, jota hän edelleen levittäisi. Puheenjohtaja valitaan liittokokouksessa elokuussa Kouvolassa.