1915856.jpg

Perjantaina kansallisena sipulipäivänä Vieremän koulun väki oli vieraanamme Mäkilammen ryhmäpuutarhalla. Tarjosimme heille traktori kyydin koululta alueellemme, jossa he istuttivat 75 kukkasipulia Mäkipirtin edustalle. Siitä kuljimme alueen läpi laavulle, jossa tarjosimme heille grillimakkaraa ja mehua. Viikkouutiset oli tullut tekemään tapahtumasta juttua. Myös Siirtolapuutarhalehden toimittaja tuli Espoosta paikanpäälle juttua tekemään, kun kertoi aiheen olevan valtakunnassa ainutlaatuista. Illalla palasin takaisin vieremään lämmitin saunan ja olin mökillä myös yötä.

Lauantaina olimme taas vasemmistoliiton teltalla forssan torilla, jossa tarjosimme pulla kahvit sekä jaoimme vaaliesitteitä tori yleisölle. Ehdokkaitamme oli runsaasti mukana ja sainpa sieltä myös yhden uuden ehdokkaan listallemme. Iltapäivällä tein vähän soittokierrosta, jonka tuloksena hain vielä yhden ehdokkaan lisää.

Ehdokasasettelu on päättymässä ja loppukiriä pitää jatkaa vielä, jotta saatadaan hyvä, laaja ja kattava ehdokaslista. Tänään maanantaina odotin 40 ehdokkaan rajan rikkoutuvan, se ei kuitenkaan toteutunut kun ei ollut näissä talkoissa juuri muita tekijöitä. Muutama ehdokkaaksi pyydetty oli kuitenkin luvannut ilmoittaa päätöksestään vasta tänään, mutta päätös oli yhtä lukuun ottamatta kielteinen.