Nyt pääsikin kiireiden vuoksi vierähtämään useampi päivä ilman vuodattamista. Perjantaina pidin pekkas päivän kun olin Forssan kaupungin nuorisotoimen mukana käymässä Tallinnassa. Lähdimme aamulla viiden aikaan ja palasimme myöhään saman päivän iltana. Matka oli antoisa ja seura loistava. Ohjelman virallinen puoli pidettiin Piritalla Virtasen Jorman omakotitalon terassilla, jossa käytin pienen puheen kaupunginhallituksen tervehdyksen muodossa.

Lauantaina Anniina ja Riitta olivat koulun päättäjäisissä, josta Anniina toi loistavan todistuksensa isälle nähtäväksi. Itse kävin hakemassa torilta siemen perunat mökille istutettavaksi. Hain mökille myös uuden kiukaan, jonka hinnan olin jo torstaina valmiiksi sopinut. Purin loput kaapit keittiöstä ja vein ne samassa kuormassa kiukaan kanssa mökille. Purin vielä illalla kaakelit seinältä ja korjailin sähkö asennuksia siten, että uudet kaapit pitäisi sopia paikoilleen. Riitta lähti yöksi töihin ja Anniina kaverilleen Mariolalle yöksi. Itse menin pihalle lukemaan hetkeksi kaupunginhallituksen esityslistaa.

Sunnuntaina vein Anniinan mammalle ja menin itse asentamaan kaappeja paikoilleen mökille. Sain kaapit paikoilleen ja vähän siivotuksi ja hain Anniinan Minkiöltä. Siellä olikin tätini Helvi jonkun ystävänsä kanssa kylässä. Veljeni Raimo tuli myös sinne hakemaan lautaa. Siellä sitten vaihdoimme kuulumisia , joimme kahvit ja mehut. Kotona söin vähän keittoa, hiukan huilasin ja lähdin vielä asentamaan tiskipöydänkannen ja hanan, sekä viemärit paikoilleen. Tiskipöydän kanteen piti käydä ensin töissä  poraamassa uusi reikä hanalle. Sain homman tehtyä ja mökin keittiö näytti komealta ja olihan se kuitenkin itse tehty.

Tänään aamulla oli aamu puuro tehtävä kodinhoitohuoneessa ja syödä se olohuoneessa, jossa oli myös leivät ja paljon muuta tavaraa kun keittiö oli tyhjillään. Kyllä muutama päivä näin poikkeuksellisesti menee, kunnes uusi hieno keittiö on valmistunut. Illalla oli kaupunginhallitus, jossa äänestettiin 10 kertaa keskusta IV B asemakaavasta tehdyistä valituksista. Kokouksen jälkeen kävimme istuttamassa perunat mökillä, jonka jälkeen lämmitin vielä kotona saunan.