Viikonvaihde meni vaalitöiden merkeissä. Lauantailla palelin Forssan torilla kun jaoimme tori väelle kahvia ja pullaa, sekä tietysti Viikkolehteä ja muuta vaali materiaalia. Väkeä oli kylmästä säästä huolimatta runsaasti liikkeellä ja juttuttajia riitti.

Sunnuntaina tarjosimme kuntalaisille pullakahvit Viksbergin Siwan pihalla. Pihalla oli jono jo ennen kahtatoista kun kauppa aukesi. Kaupassa kävi hirmuisen paljon asiakkaita, joista osa poikkesi myös meidän luoksemme nauttimaan tarjoiluista. Tulin pitkästä aikaa tosi hyvälle tuulelle kun eräs tyylikäs nainen kertoi kuinka oli aloittanut teostamisen heti kun oli lehdestä lukenut ajojahdistani. Syömisen jälkeen menimme Anniinan kanssa Minkiölle mammaa katsomaan kun hän oli päässyt perjantaina pois sairaalasta. Mamma oli aika virkeän oloinen vaikka oli maannut kaksi viikkoa sairaalassa. Illalla menin vielä urheilutalolle katsomaan Forssan Alun naisten koris matsin.

Tänään tein Anniinalle ruuan ja söimme yhdessä kun Riitta oli lähtenyt yhdeksi töihin. Sen jälkeen menin mökille haravoimaan marjapensaiden lehdet ja laitoin ne kompostiin. Vein mökin kuistille myös hiiri baarin, vaikken ole siellä hiiriä nähnytkään. Kotiin palattuani poistin etupihalta puolet syreenista ja sahasin ne polttopuiksi ennen kuin alkoi satamaan. Lopun puusta poistan varmaan huomenna jos säät sallivat. Näin kun on työttömänä niin pitää jotenkin olla kotitöissä avuksi, että kehtaa mennä ruokapöytään.