Ensimmäinen viikko ATK-painotteista työnhakuvalmennusta on takana. Viikko meni nopeasti kun sain elämälleni taas siältöä ja uutta tekemistä ja uuden oppimista. Vaikka kurssilla suurin osa läpi käydyistä asioista on ollutkin minulle ennestään tuttuja niin myös uusia asioita olen oppinut. Uudet kurssikaverit ja opettajat tuovat myös oman piristyksensä vanhaan totuttuun arkeen.

Torstaina poikani Toni tuli illan suussa käymään ja tuomaan isänpäivälahjan, kun hän Suvin kanssa seuraavana aamuna lähtivät loma matkalle. Meninkin Tonin kyydissä  vasemmistoliiton valtuustoryhmän kokoukseen Järjestöjentalolle kun en ole koko viikkona pahemmin autoani käyttänyt. Paikalla oli kuusi valtuutettua sekä muutama muu asioista kiinnostunut. Paluu matkan olin ajatellut tulla kävellen, mutta kun kokouksessa oli lähes naapurini Pertti Sipilä niin tulin hänen kyydissään.

Perjantaina juoksin taas kurssin jälkeen tutun lenkkini. Lenkillä tuli kova hiki ja suihkun jälkeen olo tuntui loistavalta. Tänään kävin myös heti noustuani lenkillä. Sama tuttu lenkki taas ja nyt laitoin myös sykemittarin ranteeseen ja anturin rintakehälle. Lenkki kesti 48 minuuttia, kulutin 661 KCAL, syke oli keskiarvoltaan 152 ja max. 167. Päivällä hoidin myös kauppareissun kun Riitta oli töissä. Hain myöskin isälleni Brandy pullon isänpäivälahjaksi.