Pääsikin viikko vierähtämään ilman vuodatusta. Eipä tuossa viikossa mitään erityistä sattunut. Normaali loma hommia niin kotona kuin mökilläkin, pääasiassa paikkojen siivoilua ja järjestelyä keittiö remonttien jäljiltä sekä puutarha- ja pihatöitä. Mökilläkin ehdin jo viikonloppuna ja nyt alkuviikosta siistimään paikkoja myös ulkona.

Maanantaina tein perheen kanssa yhden päivän kesäloma matkan. Kävimme "kepu" parkissa Lempäälässä soppailemassa ja Tampereella, jossa mm. lounastimme ravintola Plevnassa. Katselimme myös vähän kaupunkin kaunista keskustaa kävellen. Meidän piti käydä myös jääkiekko museossa, mutta ikäväksemme se olikin suljettu. Kotiin tulimme Hämeenlinnan kautta, jossa poikkesimme Kantolanniemen siirtolapuutarhalla. Eilen illalla meillä oli kylässä Viksbergissä Veksi ja Ulla-Maija, jotka ovat Vieremässä mökki naapureitamme.

Tänään jatkoin vielä mökillä paikkojen siistimistä kun illalla Mäkilammen Ryhmäpuutarhalle tulee vieraita Virosta. Riitta ja Anniina olivat ruoan laitto talkoissa Mäkipirtillä, niin kuin olivat eilenkin siellä leipomassa. Vieraat saapuivat illalla hieman yli kuusi, toivotin heidät tevetulleiksi juotiin tervetulo kahvit ja majoitimme heidät alueen mökkeihin.