Tansakn matka on takana ja on kiva olla Anniinan kanssa kaksin koton kun Riitta lähti töihin ikäihmisiä hoitamaan. Aaamulla pyöräilin pikemmin torilla, jossa oli aika paljon väkeä koleasta säästä huolimatta. Aamulla sain kehumiset hyvistä tuliaisista kun olin osannut ostaa Riitalle ja Anniinalle mieluisat hajuvedet. Vasta amulla luin myöskin poissa ollessani saapuneen postin, jossa oli mm. ilmoitus veron palautuksesta. Huomasin, että torstain Forssan Lehti oli osittain julkaissut sähkädeiden kannarin. 

Perjantaina aamulla pakkasin laukkuni ja aamiaisen jälkeen alkoi matka kotiin. Lentoasemalla tein tuliais ostokseni. Kotiin tultuani olikin taas mukava yllätys kun Riitta oli lämmittänyt saunan vaikka olin luvannut sen lämmittää.

Torstaina söin aamiaisen (ja otimme Gammel Danskit) viehättävässä pöytä seurassa, jonka jälkeen lähdimme aamusta kohti todella kansainvälistä yhteistyökouluamme. Päivän ohjelma oli todella tiukka ja saimme kuulla yhteistyö kuvioista, koulun strategiasta yms. Erityisesti jäi mieleeni Ilari Seissonen, joka on ollut ensimmäisessä ryhmässä kun oppilas vaihto on alkanut ja Jenni Märijärvi, joka valmistuu koulusta nyt kesäkuussa. Ennen päivällistä ehdin Selkeen Antin kanssa ostoksille. Antti löysikin ainakin tytöilleen tuliaisia eräästä pikku putiikista. Juhlavan ja herkullisen päivällisen jälkeen ehdimme vielä hetkeksi isthtaa hotellin alakerrassa olevassa bupissa. Tunnetusti meillä on aina hauskaa yhdessä, kun meillä on niin hieno ja tutuksi tullut porukka. Aamulla odotti kuitenkin aikainen lähtö ja siksi piti mennä aikaisin (aamulla) nukkumaan.