Tänään tehtaalla onkin hiljaista kun tuotanto on lomautettuna vähäisen tilauskannan johdosta. Kunnossapidolla on sitäkin enemmän töitä kun koneet seisovat ja niitä pitää huoltaa.

Lehdistön uutisointi käsitteleekin jo eilen TV uutiset täyttämää traagista rattijuopon aiheuttamaa liikenne onnettomuutta Espanjassa. Paikallis lehdessä kirjoitetaan myös otsikolla "Vajaakuntoisille halutaan lisää työmahdollisuuksia". Forssan työtoimintakeskus Pomeko haluaa löytää asiakkailleen lisää jatkomahdollisuuksia avoimilta työmarkkinoilta. Pomekon johtaja Hanna Moilanen uskoo, että yrityksissä on kiinnostusta vajaakuntoisten palkkaamiseen. Pomekossa suunnitellaan myös kierrätyskeskuksen perustamista Forssaan yhdessä nuortentyöpajan kanssa. Tärkeitä asioita minustakin ja muistini mukaan olemme myös valtuustoryhmänä pyrkineet edellämainittuja asioita takavuosina. Toimintakeskukselle etsitään myös uutta nimeä avoimen kilpailun kautta. Jaa, tiedä vaikka osallistuisin kilpailuun.

Nyt pitää vielä ennen saunan lämmitystä vaihtaa autoon kesärenkaat, kun pitää keskiviikkona mennä sillä Helsinkiin kokoukseen ja kuskata tavaraa siirtolapuutarhaliittoon ja sieltä lehtiä yhdistyksemme tori tapahtumaan.