Tänään ei sitten enään hiihtämään päässytkään kun lumet oli yön aikana huvenneet. Päivällä yhdeltä minulla oli aika työvoimatoimistoon Riitta Liskille. Menin paikalle hyvissä ajoin ja ehdin siinä kurkata mallin sivujakin enne kun Riitta minut odotus aulasta bongasi. Kävimme läpi työttömyys tilanteeni ja hän oli saanut etukäteen myös jatkosuunnitelmani jonka tein kurssin viimeisenä päivänä viikko aikaa perjantaina.

Hän teki myös keskustelumme pohjalta minun työnhakusuunnitelman, joka minun piti myös allekirjoittaa. Suunnitelman sisältö oli, että haen itse aktiivisesti työtä suoraan työnantajilta. Uutena asiana tapaamisessamme nousi esille työvoimapoliittinen koulutus, jossa oli kaksikin kiinnostavaa alkuvuodesta alkamassa olevaa kurssia. Toinen oli talotekniikka, joka alkaa tammikuussa ja toinen maaliskuussa alkava isännöinti koulutus.

Anniinan tultua koulusta söimme ja lähdimme sen jälkeen pitkästä aikaa Minkiölle mammaa, pappaa ja Karia katsomaan. Vein taas heille lukemiseksi papalle kahden viikon Kansan Uutiset ja mammalle vanhoja Apuja. Palattuamme kotiin oli Riitta lähdössä kirkkoon kuuntelemaan Vesa-Matti Loirin konserttia.