Toiminnallisten viikkojen jälkeen alkoi tänää taas lorviminen. Tosin aamulla kun heräsin riensin saman tien ulos lumitöihin, jotta Anniinan oli mukavampi lähteä kouluun. Lunta oli pihalla valtavasti, suurinpiirtein kola tuli mitastaan täyteen. Aikaa kului pienen etupihan kolaamisessa paljon ja hiki oli melkoinen kun lopetin. Aamureippailun jälkeen pääsin suihkuun ja aamupalalle.

Aamulla laitoimme myös kirpputori tavarat kuntoon ja hinnoiteltiin. Sitten kun kello tuli kymmenen niin veimme ne kirpputori Kakstasoon. Sieltä oli ilmoitettu pöydästä viikonloppuna ja sinne tavarat kuljetimme. Riitta laittoi tavarat paikoilleen ja minä pääsin paikalla olleen Virtasen Tapion kanssa juttelemaan neuvottelujen vaiheesta Forssassa.

Olin jäänyt vähän paitsioon kun itse en ole neuvottelijana ja kun viikonlopun vietin helsingissä Puoluevaltuustonkokouksessa eduskuntatalolla. Ko. kokouksen aikana minulle oli tullut puheluja varmaan liittyen Forssan poliittisten paikkojen jakamiseen liittyen, mutta kokouksessa en puhelinta auki pitänyt. Kokouksessa arvioitiin vaalitappiota, hyväksyttiin talousarvio ja toimintasuunnitelma ensi vuodelle. Toimintasuunnitelmaan esitin lisättäväksi Osuuskunta Tradeka-yhtymän edustajistonvaalit ja niihin valmistautumisen. Esitykseni oli myös valiokunnassa toimintasuunnitelmaan lisätty.