Tänään Forssan Vasemmistoliitto avasi kunnallisvaalikampanjansa virallisesti Forssan torilla. Torilla tarjosimme teltastamme pullaa ja kahvia, jaoimme Viikkolehteä sekä esitteitämme. Meillä oli myös äänentoistolaitteet joiden kautta viehättävät eläkeläisnaiset Hilkka ja Terttu oma aloitteisesti lauloivat kaksi laulua tori yleisölle.

Laulujen jälkeen pidin kappanjan avauspuheen, jossa toin esille meidän vaali sloganeita, peilasin vähän mennyttä vaalikautta ja sitä kautta, että puolueissa on eroja. Valtuustryhmän puheenjotaja Tapio Virtanen piti heti perään oman puheensa. Sen jälkeen esittelin ehdokkaita jotka oli torille päässyt ja Forssan Vasemmistonuorten puheenjohtaja Suvi Mäkinen rohkeni esitellä itse itsensä.

Torilla oli varsin paljon yleisöä, siellä oli myös aktiiveja ypäristökuntien vasemmistoliitoista. Forssan lehden toimittaja ja kuvaaja tulivat myös meistä jutun tekemään. Aamupäivän tärkeää antia oli myös 35. ehdokas listallemme. Se oli täkeä, koska lupasin lehden haastattelussa pääsevämme tavoitteeseemme, joka on vähintään 40 ehdokasta yli 20% kannatus ja 10 valtuutettua.