Lauantaina olimme vasemmistoliiton teltan kanssa taas Forssan torilla. Nyt meillä oli jaettavana 300 kpl Kabanossia. Ilma oli sateinen ja harmaa, mutta makkarat menivä tunnissa. Jaoin myö n. 150 kpl Viikkolehtiä ja jonkin verran omaa vaalilehteämme.  Torin jälkeen laitoimme teltan kuvumaan ja jaoin loput Viikkolehdet.

Iltapäivällä kävin mökillä kun vaimoni Riitta nukkui oltuaan kaksi yötä töissä vanhuksia hoitamassa. Mökillä tyhjensin jääkapista loput tavarat, laitoin verannan kalusteet sisälle ja irroittelin sähkölaitteet pistorasioista. Laitoin siis mökin “talviteloille”. Illalla kävin vielä Virtasen Tapsan kanssa katsomassa Forssan Alun naisten koris matsin, jonka Alku selvästi voitti.

Sunnuntaina olikin ilmaiset Forssan vasemmistoliiton järjestämät päivätanssit Järkkärillä. Olin lupautunut lupautunut myymään kahvia ja virvokkeita ravintolaan. Väkeä olisi saanut olla enemmänkin, mutta oli paikalla kuitenkin n. 70 tanssijaa. Porukka kun oli nais voittoista, niin jouduin itsekin muutaman tanssin tanssahtamaan. Tanssi taitoni kun ei ole parhaita puoliani niin en kovin monesti  parketille mennyt. Tannsien jälkeen pistäydyin Vesihelmessä, missä kunnallisvaaliehdokkaat ehdokkaat uivat vaaliviestin Unisefin järjestämässä tilaisuudessa.

Tänään maanantaina alkoi Anniinan syysloma ja Riitalla oli vapaapäivä. Aamulla kun he tekivät keiitiö hommia menin haravoimaan takapihaa ja siinä hommassa tuli ihan hiki pintaan. Syömisen jälkeen lähdimme Hämeenlinnaan äitiäni sairaalaan katsomaan. Menimme Tiiriön kautta, jossa kävimme soppailemassa ja ostimme äidille tuliaisia. Kun on aikansa antanut työlle ja järjestö elämälle niin oli todella kivaa viettää vapaata koko perheen kanssa. Illalla olin kaupunginhallituksessa.