Paikallislehdessä ei tänään  mitään erityisiä uutisia ollut. Radio Hämeestä sen sijaan tuli aamulla uutinen, jonka mukaan Ministeri Sirkka-Liisa Anttila haluaa vielä neuvotteluja Hattula käytävästä. Forssalainen maa- ja metsätalousministeri Sirkka-Liisa Anttila haluaa vielä neuvotteluja Hämeenlinnan kuntaliitoksen niin sanotusta Hattula -käytävästä. Ministeri Anttila pyysi kuntaliitospaperit haltuunsa keskiviikkona, päivää ennen valtioneuvoston kokousta, jossa kuntaliitospäätös piti alunperin tehdä. 

Anttila ei siis helpolla niele suur Hämeenlinnan syntymistä. Ennen kuntaliitos päätöksiä hän hääräsi silloin eduskunnan puheenmiehenä Hämeenlinnan ympäristö kunnissa taivuttelemassa päätöksentekijöitä vastustamaan hanketta. Onneksi hän ei silloin onnistunut, mutta naurettavalta tuntuu nyt tämä jarruttelu ministerinä.

Illalla kun menin Euromarketin kautta mökille parkkipaikalla tuli Forssan Lehden toimittaja ja kuvaaja perässäni autolleni. Toimittaja haastatteli turvavöiden käytöstä ja kuvaaja otti kuvia kun laitoin vyötä kiinni.