Tänään aamulla klo 9.00 oli Tradeka-yhtymän vasemmistoliiton ryhmäkokous, jossa meidän osalta vahvistettiin hallintoneuvoston jäsenet seuraaviksi kahdeksi vuodeksi. Minun pestini ko. tehtävässä sai jatkoa niin kuin edellisenä iltana piirikokouksessa oli esitetty. Varsinainen edustajistonkokous meni vanhojen kaavojen mukaisesti ja sopuisasti. Kokouksen jälkeen jouduin uuden hallintoneuvoston valokuvaan.

Kokouksesta lähtiessäni huomasin päällystakkini kadonneen. Kyselin respasta, että olisiko jäänyt huoneeseen, jossa lupasivat kysyä siistijöiltä ja pyysivä minua kysymään asiaa hetken päästä. Kävin pikaisesti syömässä, jonka jälkeen kyselin takkiani uudelleen. Vastaukseksi sain että takki ei ollut huoneessa, joten tutkin narikan uudelleen tuloksetta. Onneksi oli lämmin päivä niin tarkenin lähteä kotimatkalle pikkutakissa. Kotoa laitoin vielä s-postin Riitta Lindströmille ja hotelliin, jossa kyselin asiaa.

Lehdet ja muun postin luin kotiin päästyäni. Forssan Lehden pakinoitsija Turkka Mali oli ottanut minut ja kaupunginjohtaja Tapani Venhon hauskaan pakinaansa Atrian asioista. Illalla kävin vielä Viksbergin asukasyhdistyksen perustamiskokouksessa. Alueella on toiminut asukastoimikunta aiemminkin, mutta nyt se päätti rekisteröityä Viksbergin asukasyhdistys ry:ksi. Puheenjohtajaksi valittiin hyvän esityön asian eteen tehnyt Anu Puranen. Muiksi toimihenkilöiksi ja hallituksen jäseniksi valittiin asukastoimikunnassakin toimineet ihmiset. Minut valittiin hallituksen varajäseneksi. Kotiin tultuani leikkasin vielä nurmikon, joka oli päässyt todella pitkäksi ja sen jälkeen kävimme vielä saunassa.