Alkaa jo olla naurettavaa lukea Forssan Lehdestä uutisia kunnallisesta päätöksenteosta. Tänään oli kyllä lehdessä juttu aloitteemme tyrmäyksestä koskien terveydenhuollon asiakasmaksujen korotuksista luopumisesta Forssasssa. Jutussa ei taaskaan mainittu, että aloite oli vasemmistoliiton tekemä. Uutinen ei myöskään kertonut, että asiasta äänestettiin vasemmistoliiton edustajien ollessa ainoastaan maksujen korottamista vastaan. Palaan asiaan kun kh:n listalla ilmoitusasioissa on Forssan Seudun terveydenhuollon ky:n valtuuston esityslista, siihen esitän forssalaisten ky:n valtuutetuille ohjeistusta.

Riitta ja Anniina lähtivät päivällä polkupyörillä Ypäjälle Riitan sisarelle Ritvalle, josta lupasivat palata vasta torstaina. Ypäjän reissu kesälomalla on tullut heille perinteeksi ja siitä johtuen olen taas kesäleskenä. Minulla oli taas käynti fysioterapeutilla.

Töiden jälkeen aloin kovan urakan autotallin järjestämiseksi. Se on ollut koko keittiö remontin ajan paikka johon vain viety ylimääräistä tavaraa pois tieltä. Laitoin yhden korkean- ja yhden yläkaapin kiinni takaseinälle pois keskeltä lattiaa. Ennen kiinnitystä jouduin purkamaan vähän hyllyjä niiden tieltä. Kaapit sopivat hienosti seinälle ja nyt sain tavaroita vähän järjestykseen ja pois silmistä. Laitoin myös yhden ylimääräiseksi jääneen hyllyn kodinhoitohuoneeseen. Kello olikin jo yhdeksän kun sain hommat valmiiksi ja niin piti heti soittaa vielä Anniinalle ja vaihtaa kuuulumisia.