Elintarviketyöntekijöiden ammattiosaston kansalaisvaikuttamistapahtuma Forssan torilla oli päässyt etusivun uutiseksi paikallislehdessä. Omaa puhettani oli lehdessä siltä osin, että aion olla kaupunginhallituksessa Atrian saaman tuen takaisinperinnän ja lainantakauksesta luopumisen kannalla kun asia kh:n käsittelyyn tulee. Muistutin lehden mukaan, että kaupungin tuki kuljetimsillan rakentamiseen perustui paljolti siihen, että investointien avullaraskaan liikenteen haittoja saatiin vähennettyä Munkinaistentiellä ja läheisellä omakotitaloalueella. Nyt uusi rakennus jää tyhjilleen ja kuljetinsilta vaille käyttöä. Samalla raskas raskas liikenne palaa Munkinaistentielle kerrotaan lehdessä.

Kävimme Riitan kanssa pyörillä taas mökillä vieremässä vähän jatkamassa lauantaina aloitettua siivoamista. Riitta haravoi ja siivosi kukkapenkkejä minä puolestani jatkoin liiterin / varaston siivoamista. Meno matkalla tapasin Riitan kummisedän Antin, joka pyöräilikin kanssani palstaamme ja mökkiämme katsomaan. Kotiin tultuani pääsin grillaamaan lihoja perunamuusin lisukkeeksi.

Illalla menin Anniinan kanssa vielä Jokioisille Emma-Lotan rippijuhliin. Anniina oli hakenut päivällä ruusun ja kortin, johon hän oli kirjoittanut myös muistokirjoituksen. Anniina oli myös laittanut hiuksensa hienosti. Juhlissa oli Emman kavereita, sekä hänen sisarensa ja Raimon ja Eija pojat, jotka ovat melkein kuin hänen veljiään.