Tänään töistä kotiin mentyäni siellä ei ollutkaan kuin kaappien asentaja. Meidän naisväki yhdessä Riitan sisarten kanssa olivat pyöräilleet mökille. Illalla vietettiin Järjestöjentalolla kunnallisvaali ehdokkaiden ja muun vasemmistoliiton väen koulutus-/tutustumisiltaa. Matkalla Järjestöjentalolle kävin katsomassa yhtä pientä sähkö hommaa ystävälläni Tölöllä.

Koulutus oli osa Hämeen vasemmistoliiton varaamasta koulutuksesta KSL:n kanssa. Meillä koulutuksen aiheena oli kunnallisvaalit. Esittelin ja käytiin keskustelua aiheista:  "kuntaprojekti 2008", vaaliohjelma "hymyilevä vasemmistoliitto"ja Vasemmistoliitto ja media. Aivoriihenä työstimme vaalimateriaalin tarpeet yhteisesti hankittavat sekä omaan laskuun mahdollisesti hankittavat. Kartoitimme myös omaan vaalilehteemme kirjoittajien lukumäärää ja sitä kautta lehden sivu määrän.

Tilaisuuteen osallistui 16 innokasta toveria ja keskustelu oli niin vilkasta, että ilta venyi pitkäksi. Siellä saimme ehdokkaaksi ensimmäisen allekirjoituksen maahanmuuttajalta kun Rantasen Galina lähti mukaan ja hänen ehdokaspaperinsa on 29. Kun tavoitteemme on 40 ehdokasta niin uskon että se ylittyy ja saamme tämän kuun aikana vielä sen verran ehdokkaita, että 80% tavoitteesta täyttyy.