Työ viikkoni tehtaalla alkoi vasta tänään, joten se jää varsin lyhyeksi kun olin tuolla Turussa alkuviikon. Perjantaina on Finlayson Forssa Oy:n henkilöstöllä vielä virkistäytymispäivä Eerikkilän urheiluopistolla niin sekin vielä varsinaista työviikkoa lyhentää. Aamulla oli vähän pakkasta ja työmatka pyörällä oli kylmä kun ei tullut laitettua tarpeeksi vaatetta päälle.

Huomasin myös, että Turkuun blogiani oli Jari Suominen Turusta kommentoinut. Hän toivotteli tervetulleksi minut Turkuun ja kertoi, että siellä kapitalisti myy ihmisiltä kodit keinottelijoille. Asian vastustamiseksi on avattu adressi, käydään joukolla allekirjoittamassa. Adressi löytyy osoitteessa adressit.com/asukkaat. Meillä Forssassa on samanlainen hanke vuokra-asuntojen myymiseksi talousarvio käsittelyssä hyväksytty, vaikka vasemmistoliiton ryhmä esityksestäni myyntiä vastusti.

Illalla oli taloyhtiömme hallituksenkokous, jossa puheenjohtaja pestini sai jatkoa. Sen jälkeen oli  yhtiökokous, jossa käsiteltiin ja hyväksyttiin tilinpäätös ja annettiin vastuuvapaus tilivelvollisille. Kokouksen jälkeen vielä hetken jatkoin keittiön purkutöitä purkamalla mm. ylä sokkelit ja katto- ja jalkalistat.