Tänään maanantaina ei lehdessä hirveästi uutisia ollut vaikka lehti ei pariin päivään ollut ilmestynytkään. Juhannus oli kaikenkaikkiaan sujunut kohtuullisen rauhallisesti.

Omalta kohdalta se kului niska kipeänä grillaillen ja jalkapalloa katsellen. Pillereiden voimalla pärjäsin joten kuten ja ruoka hommat tuli tehtyä. Jalkapallon EM-kisoissa oli lauantaina odottamani hieno ottelu kun Hollanti kohtasi Venäjän. Peli oli loistavaa palloilua ja Venäjä numeroiden mukaisesti parempi. Jatkossa odotan Venäjää jopa finaliin. Espanja voitti myöskin niin kuin olin etukäteen arvioinutkin Italian ja tulee siten Venäjän välierä vastukseksi. Olen ennustamassa, että Venäjä ja Saksa kohtaavat finalissa.

Tänään illalla on kaupunginvaltuuston kokous, jossa asialista on vähän vaativampi kuin edellisessä kokouksessa. Listalla on suuria asioita, kuten Linikkala III C asemakaavan muutos, tilinpäätös v. 2007 ja tilintarkastuskertomus. Listalla on myös 17 miljoonan lainojen takaukset Liike- ja teollisuuskiinteistö Oy:lle, henkilöstökertomus ja talousarvion 2009 laadinta perusteet. Puheenvuoron ehdin käyttämään takausasiassa, jossa pidin tärkeänä kaikkia uusien työpaikkojen luontia forssaan tärkeänä. Lähdin kuitenkin kokouksesta kesken pois kun oli tuskallista istua niskan vihotellessa ja kun varajäsen Veikko Mäntylä oli vielä kokouksessa paikalla.