Eilen keskiviikkona olin koko päivän Helsingissä. Lähdin 6.45 Lounais-Hämeen kuntien yhteiskuljetuksella bussilla kaupungintalolta kuntatalolle, jossa oli joka vuotiset Kuntamarkkinat. Näytteille asettajia oli paljon ja tuttujakin tapasin kohtuullisesti mm. Korhosen Martin, joka oli menossa puoluejohtajien paneelikeskusteluun. Aamulla aikani siellä kierreltyäni lähdin tunnin välein järjestetyllä bussi kyydillä ympäristötekniikka 08 messuille messukeskukseen. Siellä oli forssalaisilla ympäristötoimijoilla yhteinen osasto. Siellä olikin paljon tuttuja ja paljon katseltavaa. Ennen Forssann paluuta olin vielä jonkin aikaa kuntatalolla. Bussi kotiin lähti klo 17.00.

Illalla oli ryhmäpuutarhalla kokous, josta myöhästyi varttin verran kun bussi matka kesti normaalia kauemmin. Ilmoitin sihteerille jo matkalta, että myöhästyn ja käskin aloittamaan vpj:n johdolla. Menin kuitenkin kokoukseen kun siellä käsiteltiin mm. perjantain sipulipäivän järjestelyjä, joita olin hoidellut koulun ja vanhempainyhdistyksen kanssa.

Tänään illalla oli vasemmistoliiton ja sähkömiesten kuukausikokoukset. Vasemmistoliiton kokouksessa päätettiin mm. tori tapahtumat ennen vaaleja. Terveysilta pidetään Vikspirtillä ja kokeillaan päivätansseja Järjestöjentalolla. Sähkömiesten kokouksessa käsiteltiin mm. osastotiedote 5 / 08. Tärkein anti kuitenkin oli se kun sain yhden ehdokkaan listallemme lisää.