Tänään olisi viimeinen päivä tehdä muutokset veroilmoitukseen, johon minä en korjauksia ole tehnyt. Tänään tapasin Viksbergin asukastoimikunnan uuden puheenjohtajan ja hän oli selvästi kiinnostunut kehittämään siellä toimintaa. Annoin hänelle myös vantan kansioni, jossa on Tölön asukasthdistyksen kaikenlaisia papereita vuosien varrelta. Hän oli tekemässä sääntöjä asukastoimikunnalle ja rekisteröimässä sitä myös. Kansiossani jonka hänelle lainasin oli myös Tölön säännöt, joista hän voi täydentää omiaan. Sain myös kutsun heidän seuraavaan kokoukseen, jossa asiat on tarkoitus laittaa eteenpäin.

Illalla menin Humppilan Vasemmistoliiton kokoukseen siirtolapuutarhan kautta. Kastelin siellä tänä keväänä istutettuja kasveja ja silmäilin vähän keittokomeron kaapistojen vaihtoa. Hummppilassa Länsikylän Arton kotona olleessa kokouksessa oli puolen tusinaa minulle tuttua aktiivia paikalla. Kokouksen aiheena oli kunnallisvaalit ja niihin ehdokkaiden hankkiminen. Kun käytiin läpi viime vaaleissa olleita ja jo luvanneita ehdokkaita läpi, niin tilanne näyttikin jo paremmalta mitä olin odottanut. Uskon keskustelun perusteella Humppilassa vasemmistoliiton saavan hyvän listan ja sitä kautta menestyvän vaaleissa. Ehdin olemaan paikalla vain vähän aikaa kun piti rientää Forssan kaupungintalolle koulutuslautakunnankokoukseen.

Kotiin tultuani maalasin vielä keittiön katon ja näin pala palalta saan tehtyä oman osuuteni remontista. Maalaaminen on ihan kivaa puuhaa, jossa näkee heti työnsä jäljen. Se on kuitenkin raskasta kun joutuu koko ajan kiiipeilemään ja olemaan pahoissa asennoissa.