On taas jäänyt muutama päivä väliä kirjoittelussa. Keskiviikkona aloitin kuitenkin päivän tuttuun tyyliin lähtemällä hiihtämään. Latu oli jäinen ja keli oli luistava, mutta suksi silti pitikin hyvin. Hiihdin jo tutuksi tulleet 7 kierrosta n. 25 kilometriä ja nyt sen verran tarkemmin katsoin auton kelloa, että varmasti hiihdin sen selvästi alle kahden tunnin.

Iltapäivällä kävin tarkentamassa teatterilippujen tilanteen laskutuksen yms. asiat. Sain vielä yhden lisä paikan, joka oli ainoa. Sieltä menin työvoima ja elinkeinotoimistoon, jossa minulla oli varattu aika 14.15. Olin hieman etuajassa, joten ehdin vielä käydä mol:n sivuilla katsomassa vapaita työpaikkoja, sekä työllisyyskoulutus paikkoja. Sitten keskustelimme virkailijan kanssa miten on mennyt, mitä olen tehnyt yms. asioista. Kerroin perusteellisesti kaikki hakemani työpaikat, joita on kertynyt runsaasti. Tehtiin uusi työnhakusuunnitelma, jossa mainitaan että edelleen jatkan omatoimista työnhakua. Odotan myös Talotekniikan koulutuksen alkamista, johon minut on valittu sekä se, että olen hakemassa sähköasentajaksi Valiolle Janakkalaan.

Illan suussa oli vielä käynti Renorilla, johon kaupungin luottamus- ja virkamiesjohtoa oli kutsuttu tutustamaan. Siellä meille esiteltiin Finlaysonin tyhjiksi jääneitä tiloja sekä hoiva yrittäjille hiehoiksi saneerattuja tiloja. Tämän jälkeen oli vielä SEL:n os. 27 tilien tarkastus Ravintola Martinassa yhdessä Lundellin Unton kanssa. Tilit oli kunnossa ja hyvin hoidetut, mutta tilaisuus on ollut aina antoisa kun saa keskustella suuren ammattiosaston asioista. Ammattiosastosta paikalla oli puheenjohtaja Janne Nieminen ja taloudenhoitaja Juhani Kinnunen.

Torstaina aamu oli edellisten kaltainen, lähdin hiihtämään jo samaan aikaan kun Anniina lähti kouluun. Hiihdin tutut 7 kierrosta taas juuri menneen latukoneen perässä, joten latu ei ollut kovin liukas. Iltapäivällä menin kuuntelemaan Valtiosihteeri Raimo Sailasta kaupungintalolle. Siellä oli Forssan seudun kasvatuksesta vastaaville järjestetty tilaisuus.Illalla oli taas www sivujen tekemisen koulutusta, josta kävin välillä Kasvatuslautakunnan kokouksessa Lyseolla.

Tänään lähdin taas aikaisin hiihtämään kun pakkanen laskee nopeasti ja latu ja luisto hunonevat. Kiersin poikkeuksellisesti Paavolan pururadan nyt 8 kertaa, joten matkaa kertyi n. 28 km. Näin minulle jäi vain 10 kilometriä vajaaksi tuosta 800 km:n rajapyykistä. Jos ensi yönä ja huomen aamulla vielä on pkkasta menen hiihtämään vähintään kolme kierrosta ennen torikhvien tarjoilua ja näin tuo 800 km tulee täyteen.