Eilen illalla Forssan vasemmistoliiton järjestämä keskustelutilaisuus terveydenhoidosta Vikspirtillä oli menestys. Väkeä oli n. 40 henkeä ja alustaja FSTHKY:n yhtymäjohtaja Markku Puro kertoi ajankohtaiset asiat laajasti ja asiantuntevasti. Alustuksen jälkeen käytiin vilkasta asiallista keskustelua ja yleisö esitti myös useita kysymyksiä. Tänään Forssan Lehdessä oli myös asiasta varsin positiivinen kirjoitus.

Kun eilen kerroin HS:n vaalitentissä Martti Korhosen onnistuneen lehden mukaan hyvin niin tänään samaisessa tentissä ollut Jutta Urpilainen saikin varsin huonot arvosanat. Tulikohan demareiden puheenjohtaja vaihdos sittenkin väärään aikaan?

Tänään Forssan vasemmistoliiton kunnallisvaali ehdokkaat tarjoavat klo 12.00 ilmaista “vaalisoppaa” Järjestöjentalolla. Keitto on jauhelihakeittoa ja sitä on keitetty noin sadalle hengelle. Huomenna tarjotaan yhdessä Tammelalaisten kanssa pullakahvit ja jaetaan 100 Viikkolehteä Forssan torilla. Sunnuntaina klo 12.00 tarjoamme pullakahvit Viksbergin Siwan pihalla.