Tänään aamulla heti yhdeksän jälkeen kävin äänestämässä Kuhalan koululla. Ajoin samalla tarkistus kierroksen kaupungilla ja huomasin, että kolme vaalimainostamme oli rikottu. Hain Järjestöjentalolta uudet taulut ja vaihdoin ne rikottujen tilalle. Kävin myös demarien Minna Lintosen vaalikahveilla Viksbergin ostarilla ja kerroin heille, että myös yksi heidän taulunsa oli rikottu.

Taakse jäänyt viikko on ollut vaalitöiden täyteinen. On ollut ilmoitusten laittoa lehtiin, loppu viikolla jaoin vielä satoja omia vaalilehtiämme niin, että jalat olivat kipeinä. Viikkoon mahtui myös useita kokouksia, joten touhua riitti. Ehdin myös taas vähän pihatöihin kotona ja siirtolapuutarha mökillä. Tiistaina aktivoiduin myös työn hakuun laittamalla kolmeen sähköfirmaan s-postia jossa kerroin itsestäni ja kyselin töitä. Sain samana päivänä niihin jopa yhden vastauksenkin.

Keskiviikkona kävin helsingissä Tradeka-yhtymän hallintoneuvoston kokouksessa. Siellä Ylijohtaja Tohtori Jukka Pekkarinen esitelmöi meille tämän päivän talousnäkymiä, jotka ovat yhä synkkenemässä. Kokouksen jälkeen piipahdin Vasemmistoliiton vaali mökillä, jossa tapasin puoluesihteeri Sirpa Puhakan. Vaidoimme pikaisesti kuulumisia ja jätin hänelle myös oman vaalilehtemme ja sitten kovalla kiireellä riensin bussille.

Lauantaina tarjosimme yli 500 annosta hernekeittoa Forssan torilla, sekä jaoimme  Viikkolehteä ja kukin ehdoks myös omia vaali matskujaan. Itse kaivoin viiden vuoden eduskuntavaalien ehdokkuudesta jääneet jääraapat, joihin laitoin uudet numerot. Myös viime eduskuntavaalien mainos kynäni pistin jakeluun.Torilla oli kaikki puolueet ja väkeä ihan kuin kesä lauantaisin.