Sunnuntaina 13.4. Forssan Lehden pääkirjoituksen otsikkona oli "Yhteistyöllä Lounais-Hämettä kehittämään". Kirjoitukseen oli otettu osia Radio-Hämeessä edellisviikolla käydystä keskustelusta. Ministeri Anttilakin mielestä valtiohallinnon hajasijoituksesta Forssan seutu ei ole hyötynyt mitään. Forssan vasemmistoliitto on useammassa yhteydessä jo aikoja sitten esittänyt huolensa ko. asiasta ja teki asiasta jopa valtuusto aloitteenkin. Samassa keskustelussa kansanedustaja Kirsi Ojansuuehdottaa raideliikenteen lobbaamisen aloittamista Lounais-Hämeeseen. Olen ollut omasta mielestäni asian tiimoilta aktiivinen ja aloittellinen mm. ennen eduskuntavaaleja kirjoitin asiasta Forssan Lehden kolumneissani. Ehdotuksestani asia tuli myös Forssan kaupunginhallituksen lausuntoon Etelä-Suomen asumisen ja rakentamisen vuoteen 2030 ulottuvien visioiden toteuttamisesta. Esitin lausuntoon lisättäväksi rautatieyhteyden Riihimäki-Forssa-Loimaa, niin kuin olin aiemminkin esittänyt. Silloin sanoin, että asialle löytyy perusteluja runsaasti ja mm. päästöjen vähentäminen on niistä tärkeimpiä. Hyvä, että edes nyt on muitakin tullut esittämiämme asioita tukemaan.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Riitan ollessa lenkillä lämmitin saunan jo päivällä, joten hän sieltä palattuaan pääsi suoraan saunaan. Äitini ja pikku veljeni Kari tulivat Anniinan synttäreille jo Riitan ollessa vielä saunassa. Vähän myöhemmin tuli poikani Toni kihlattunsa Suvin kanssa Anniinaa onnittelemaan. Kun Forssan Lehti ei ollut julkaissut sähkömiesten kannanottoa lähetin työsuojelun alasajosta yleisönosasto kirjoituksen lehdelle.

Lauantaina 12.4. olin Tiina Tuomiston kanssa Hämeen vasemmistoliiton hallituksen-ja kevätkokouksessa Ahtialan Työväentalolla Lahdessa. Kokouksessa pitämässäni puheenvuorossa toin esille huoleni Forssassa menetyistä työpaikoista sekä kunnallisvaaleihin valmistautumisen. Kiirehdimme Lahdesta kotiin kun Anniinalla oli synttäri vieraina Riitan sisaruksia, joita harvoin muuten tapaan. ViikkoUutisissa oli julkaistu sähkömiesten kannanotto työsuojelun alasajosta.