Tänään Forssan Lehdessä lehden päätoimittaja Ilppo Aaltonen kirjoitti kolumnissaan Yhdysvaltain asuntoluottokriisistä otsakeella "kapitalismin nurja puoli". Hän kirjoitti kuin parempikin vasemmistolainen pankkien konkursseista ja kaatumassa olleen  investointipankin sulauttamisesta toiseen sekä kahden suurimman asuntoluotottajan joutumisesta liittovaltion haltuun. "Kapitalismin kehdossa jouduttiin näin suurempien vahinkojen välttämiseksi turvautumaan sosialisointiin" hän toteaa kirjoituksessaan.

Vakuutusjättiläisen AIG:n pelastamisesta keskuspankin toimesta ja sen kaatumisen maailmanlaajuisista seurauksista hän myös kolumnissaan mainitsi. Hän otti esille myös metsäteollisuuden kovan tuotannon karsimisen ja samaan aikaan sen johtajilleen maksamat lähes kahden miljoonan palkat vuodessa. Tähän hänen kirjoituksensa on näin vasemmistoliittolaisena helppo yhtyä, vähän harmitta kun en tullut Ippoa kysyneeksi meille kunnallisvaaliehdokkaaksi. 

Iltapäivällä Forssan Vasemmistoliiton erinomaisia ehdokkaita alettiin kuvaamaan ilmoittelua varten Järjestöjentalolla. Hyvin oli viestini mennyt perille ja tänään ensimmäisenä kuvaus päivänä kävikin yli puolet ehdokkaista kuvattavana. Olin itse töiden jälkeen paikalla lähes kaksi tuntia ja jaoin samalla ehdokkaille materiaalia ja tietoa tulevista jo tiedossa olevista tapahtumista. Järkkärillä käy kuvauksessa myös Tammelan Vasemmistoliiton seitsemän ehdokasta.