Aamulla lähdin aikaisin mökiltä kotiin kun päivällä oli lähtö Sähköliiton Etelä-Suomen aluetoimistolle Helsinkiin. Menin kävellen tulausajolaiturille, josta lähdimme kuuden hengen äijä porukalla pikku bussilla kohti Helsinkiä. Aluetoimistolle saavuimme aikataulun mukaisesti ja meitä vastassa oli toimitsija Risto Saari. Risto oli laittanut meille kahvit ja sämpylät. Kahvin juonnin lomassa hän esitteli aluetoimiston historiaa ja liiton ajankohtaisia asioita. Keskustelua käytiin vilkkaasti ja kysymyksiä mm. matkakorvauksista riitti, lopuksi hän esitteli toimiston tilat.

Riston reilun tunnin osuuden jälkeen meille esiteltiin myös Helsingin ammattiosaston toimintaa Matti Ahokkaan ja Tuomo Talasmon toimesta. Kerroimme luonnollisesti myös meidän toiminnastamme. Isolla osastolla ja isolla alueella on asiatkin isompia ja oleellinen ero on siinä, että heillä on myös oma työntekijä suorittamassa työmaa käyntejä ja siten edunvalvontaa. Pois lähtiessämme Tuomo esitteli meille vielä Helsinkiä. Kävimme mm. Juttutuvalla, sekä yhdessä toisessa ravintolassa janoamme sammuttamassa. Ruokailemassa kävimme ravintola Zetorissa.

Kotimatkalla poikkesimme vielä Keppanakellarissa Liesjärvellä Tammelassa. Sieltä lähdimme muutaman snapsin jälkeen kohti Forssaa, jossa osa porukasta poikkesi vielä ravintola Kultajyvässä. Siellä olikin väkeä hirmu paljon ja tietysti tuttuja. Olihan siellä poikani Tonikin Suvinsa kanssa, jostakin juhlista kun oliva tulossa.